donderdag 13 december 2012

Krans voor aan de voordeur

Daar ben ik weer...dit keer met een zelfgemaakte krans!
En ik moet zeggen, ben best trots op mezelf! Dat mag wel, toch?
 

Kijk eens hoe mooi hij is geworden? En dat gemaakt door een amateurtje...
 
Eerst was het mijn bedoeling om er een leuk hart of iets in te hangen,
vandaar dat de 'sprieten' niet overal uitsteken.

Maar toen kwam ik opeens op het idee om er gewoon kleine hartjes in te prikken! Niet eens zo heel gek...

Hij hangt inmiddels aan de voordeur.
Elke keer als ik weg ga of weer thuis kom, dan kan ik m'n ogen er niet vanaf houden.
Het mag duidelijk zijn...ik ben erg blij met en trots op mijn krans!

4 opmerkingen:

Wonen aan boord zei

Nou ik ga je volgen hoor.. Leuk om zo een beetje contact te houden ;-) Je laatste berichtjes zijn wel meer huis-dingen als sieraden.. haha.. Leuk! Je krans is goed gelukt zeg, snap best dat je daar trots op bent.. Als je dingen zelf maakt is het altijd dubbel zo leuk he.. Ja het huis gaat wel door hoor, we hopen eind van t jaar de sleutel te krijgen als het goed gaat, maar ook met huis zal ik nog wel regelmatig een weekje mee gaan dus is het wel gezellig als ik er dan ook leuk bij zit.. :D Fijne avond nog, en groetjes terug aan je mannetje!

Stephanie's Kralenhoek zei

Leuk dat je me gaat volgen! En zeker leuk om zo contact te houden ja, erg lang geleden dat we elkaar gezien hebben, dus zo is het wel erg leuk. Ja klopt, zijn idd meer huisdingetjes als sieraden, maar...als je eenmaal begint met huisdingetjes maken dan blijft dat toch wel kriebelen en daar komt bij dat ik erg leuke blogs lees/bekijk met erg veel leuke dingen! Maar, binnenkort komen er ook zeker weer sieraden op te staan hoor, hihi! Leuk dat het huis doorgaat...daar zal je vast wel veel zin in hebben. Ja, dat is natuurlijk zo, het schip gaat niet weg natuurlijk... Leuk dat je dan af en toe toch nog meegaat :-D Gezellig hoor... Nou heel veel plezier en op naar de sleuteloverdracht!

Willeke zei

Hij is leuk!! Goed bezig jij... En wat is je blog mooi geworden!

Tot zo...

Lfs Willeke

De Dijkers zei

Ik wil ook zo'n krans :-)
Hij is mooi geworden Stephanie. En ja inderdaad, als je zelf iets maakt heb je er wel plezier van. Beetje creatief bezig zijn is altijd leuk toch ?(en vaak goedkoper).
Veel succes verder met je creativiteit.